نقاشی ساختمان
رنگ آمیزی یکی از ساده ترین و بهترین روشها برای ایجاد تغییرات در دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی، اداری و تجاری است. بنابراین بهتر است در انتخاب رنگ دیوار قسمتهای مختلف فضاهای داخلی حساسیت لازم را به خرج دهید تا بتوانید دکوراسیونی شیک و ایده آل در فضاهای داخلی خود داشته باشید.
نقاشی ساختمان
رنگ آمیزی یکی از ساده ترین و بهترین روشها برای ایجاد تغییرات در دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی، اداری و تجاری است. بنابراین بهتر است در انتخاب رنگ دیوار قسمتهای مختلف فضاهای داخلی حساسیت لازم را به خرج دهید تا بتوانید دکوراسیونی شیک و ایده آل در فضاهای داخلی خود داشته باشید، بنابر این لازم است برای انتخاب رنگ نکاتی را رعایت کنید:
۱- برای انتخاب رنگ دیوار ابتدا باید رنگ لوازم منزل خود را در نظر بگیرید و سپس اقدام به انتخاب رنگ دیوارها کنید.
۲- اگر تمایل دارید برای هر اتاق از رنگ مجزایی استفاده کنید، بهتر است فضای بین اتاقها نظیر راهرو ها و راه پله ها را با تنالیته ای از رنگ خاکستری رنگ آمیزی کنید.
۳- اگر تمایل دارید رنگ تمام قسمتها هماهنگ باشد، برای جلوگیری از یکنواخت شدن رنگ بهتر است تنالیته و طیف های متفاوتی از رنگ را در قسمت های مختلف فضاهای داخلی به کار ببرید.
۴- اگر فضای داخلی شما کوچک است و تمایل دارید فضای شما بزرگتر و روشنتر به نظر برسد، بهتر است از رنگ های روشن برای رنگ آمیزی دیوارها استفاده کنید.
۵- اگر برای رنگ آمیزی دیوارها از رنگهای درخشان و یا تیره استفاده کردید، بهتر است برای آستری و بتونه زیر کار را هم از همان رنگ استفاده کنید.
۶- میتوانید با رنگ آمیزی دیوار و سقف با رنگ های خنثی، نقص های معماری را از نظر بصری برطرف کنید.
۷- برای بلند تر به نظر رسیدن ارتفاع دیوارها، رنگ آمیزی دیوار تا سقف را به صورت یکنواخت ادامه دهید. اگر سقف منزل شما دارای لبه ای برجسته و حاشیه تزیینی است میتوانید این لبه ها را به رنگ دیوار رنگ آمیزی کنید.
۸- برای کوتاهتر به نظر رسیدن دیوارها میتوانید دیوارها را تا ۲۰ یا ۳۰ سانتیمتر مانده به سقف رنگ آمیزی کنید و باقیمانده دیوارها را به کمک نوارهای تزیینی بپوشانید و یا باقیمانده دیوار را به رنگ سقف رنگ آمیزی کنید. با تیره کردن سقف نیز دیوارها کوتاهتر به نظر میرسند.